Kalau ?

Kalau ?

 Kalau asyik nak pk diri sendiri je pun not nice kan?

Kalau asyik nk pk org lain je pun not nice kan?

hmm 

This thing make me felt suck ! 
kalau asyik pk diri kita jek salahh ,
Cause If kita pikir diri kita jek , memudaratkan org laen , maybe ade yg kecil hati dgn perbuatan kita , ade yg mara , kn?
 kalau asyik pk diri org laen pun salahh
Cause If kita jek kena mengalah untuk kebahagian orang laen ,tpi kita sendiri tak happy
sebab orang laen? Mesti lah kita tension right


habis ape ptut buat?  Err=='

[ p/s Ahmoy FarahAimi thanks buat status mcm nih c: ]